Jeugdteams BC Drop Shot zeer succesvol

02-10-2023

BC Drop shot heeft enkele jaren geleden steviger ingezet op ontwikkeling van jeugd en dat werpt zijn vruchten af.  4 jeugdteams staan op de 1e plaats!

Al vanaf de jongste jeugd werden trainers gevonden die goed aansloten bij het nieuwe beleid.

Totale ontwikkeling

Trainers die enthousiast en betrokken zijn, maar ook met elkaar een programma's  ontwikkelen en steeds verbeteren die goed aansluiten bij ontwikkelingen in spel, maar vooral ook in motorische ontwikkeling van kinderen. BC Drop Shot wil meer meegeven dan alleen goed worden in een sport. We gaan uit van een totale ontwikkeling van een kind. 

Leuk en verbetering

Door een herkenbare structuur kunnen alle jeugdspelers op ieders eigen uitdagende niveau trainen en spelen. Dat is leuk en verbetert ook ieders niveau.

4 jeugdteams staan 1e plaats

Deze professionelere aanpak met herkenbare opbouw en brede ontwikkelingen werpt nu al zijn vruchten af en hoe. Met de jeugdcompetitie zijn we inmiddels drie wedstrijden onderweg en wat zijn we nu al trots op de jongens en meisjes.

Maar liefst 4 jeugdteams staan bovenaan. Oke we zijn nog maar net onderweg, maar wat een succes nu al en wat een fantastisch resultaat van deze inzet.

Jeugdcommissie, betrokken traines, ouders en spelers => keep up the good work!  

JT2
J3
Afbeelding van WhatsApp op 2023 10 01 om 22.14.10
Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer