Kelly van Buiten tekent bij

13-05-2024

Ook Kelly van Buiten blijft verbonden aan BC Drop Shot. Eredivisie team nagenoeg compleet!

Kelly van Buiten speelde het afgelopen seizoen haar eerste jaar bij BC Drop Shot. Het beviel haar prima en komt graag volgend seizoen ook uit voor de hoofdmacht.

Met Kelly is het eredivisie team van BC Drop Shot nagenoeg compleet voor het seizoen 2024-2025.  Het is ook fijn om te zien dat de meeste spelers gewoon verbonden blijven aan de club. 

We willen als club zoveel mogelijk in verbinding zijn met alle geledingen en dan helpt het als mensen langer verbonden blijven aan de club natuurlijk.

Naast Nick Fransman als 'nestor'van het eerste team is de gemiddelde leeftijd van ons eerste team erg laag. Dat geeft een prachtige, energievolle dynamiek. 

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer