KOTAK MARKETING nieuwe sponsor

13-11-2022

Andreas Pohan Simandjuntak, eigenaar van KOTAK Marketing tekende op 12 november tijdens een wedstrijd van team 1 als nieuwe sponsor van BC Drop Shot. Deels voor dit seizoen en daarna voor nog eens 3 seizoenen.

Vanuit gedrevenheid, ambitie en altijd de intentie om meer te leren, besloot Andreas Pohan Simandjuntak in 2020 Kotak Marketing op te richten. ’Samen Slimmer’, dat is waar het bij hem – en inmiddels bij het hele Kotak team – om draait. 

Samen slimmer is ook de inzet van de sponsoring. KOTAK Marketing zoekt vanuit groei slimme toppers. Binnen BC Drop Shot verwacht eigenaar Andreas die toppers te vinden. 

Leuke bijkomstigheid is dat Andreas ook actief badmintonner is bij BC Drop Shot.

We zijn ontzettend blij met het vertrouwen van Andreas in BC Drop Shot. Het zorgt ervoor dat we ambities nog meer kunnen waarmaken.

Meer weten over KOTAK Marketing?
Wil je meer weten over KOTAK Marketing? Bezoek dan de website: https://kotakmarketing.com/

Ontdek ook laagdrempelige sponsormogelijkheden

Wil je ook eens ontdekken hoe laagdrempelig sponsoring bij BC Drop Shot kan zijn. Neem dan vrijblijvend contact op met Robert Hoogland, email: voorzitter@bcdropshot.nl

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer