Lars Kros blijft BC Drop Shot trouw

16-04-2024

Lars Kros blijft ook in 2024-2025 verbonden aan BC Drop Shot. BC Drop Shot is erg blij met de loyaliteit van Lars Kros. Kros die al meerdere seizoenen aan de Haagse club is verbonden, is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde.

Niet alleen binnen het eerste team van BC Drop Shot, maar zeker ook binnen de club als geheel.

Kros volgt onze speciale topselectietrainingen op de club en assisteert bij trainingen van de jeugd. Zo is een heuse 'fanbase' ontwikkeld binnen de club.  Kros is voor het Haagse BC Drop Shot het voorbeeld voor de toekomst. Een club met betrokken topspelers die natuurlijk focus hebben op hun eigen prestatie, zichtbaar zijn op de club en weten dat we samen de vereniging vormen. 

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer