LOYALITEITSKORTING OF WORD SUPPORTER

19-03-2021

Omdat je met jouw lidmaatschap ons ondersteunt, willen wij je een speciale korting, de loyaliteitskorting aanbieden.

Omdat je met jouw lidmaatschap ons ondersteunt, willen wij je een speciale korting, de loyaliteitskorting aanbieden. Als je volgend seizoen lid blijft, belonen we dat met 10% korting op je basiscontributie. Deze korting kent een aantal voorwaarden. Bekijk de voorwaarden hier.
 

GEEN KORTING? WORD SUPPORTER VAN ONS JUBILEUM!

De loyaliteitskorting gunnen we je van harte, maar je hoeft er uiteraard niet voor te kiezen. Als je er niet voor kiest, geef je financiële ruimte. We nemen jouw niet opgenomen korting dan op in onze jubileumreserve. Op 1 oktober 2022 bereiken we een fantastische mijlpaal. We zijn dan exact 75 jaar jong! In dat jubileumseizoen gaan we mooie dingen organiseren, gaaf feestje bouwen en mogelijk loopt dat samen met een supergaaf internationaal badmintonevent in Den Haag. Details volgen later!

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om mee te denken voor de invulling van dit jubileumjaar.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer