OPEN!

14-01-2022

We zijn weer volledig open. Binnensport is weer toegestaan. Wat zijn we blij!

Na de topsport is nu badminton weer mogelijk voor alle leden. Dit betekent dat het normale programma gevolgd wordt in alle sporthallen. Dus weer alle trainingen en vrij spelen op de vaste momenten

Het kan wel zo zijn dat soms trainers afwezig zijn in verband met de quarantaine regels. Deze kunnen nogal ontwrichtend werken: we hopen op jouw begrip. 

Competitie is alleen nog mogelijk tussen clubleden onderling. Binnenkort meer nieuws over het voortzetten van de reguliere competie. 

De bar is nog niet geopend, maar de kleedkamers wel. Wel een dringend verzoek de kleedkamers direct na het sporten te gebruiken en zo snel mogelijk te verlaten. 

Heel veel sportplezier. 

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer