Paul de Graaf - Hoofdtrainer BC Drop Shot

21-06-2024

Vanaf 01 september wordt de technische staf van BC Drop Shot versterkt door hoofdtrainer Paul de Graaf. Gezien de ontwikkelingen in de club investeert BC Drop Shot verder in kwaliteit binnen het technisch beleid.

Naast selectietrainer en coach van team 1, zal Paul de Graaf ook een belangrijke taak krijgen bij het ondersteunen en ontwikkelen van onze complete trainersstaf binnen de club. Een andere belangrijke opdracht voor de nieuwe hoofdtrainer is het mede vormgeven van een technisch beleidsplan richting 2030.

Enorm groei vraagt investeren
De afgelopen 5 jaar heeft BC Drop Shot door heel gericht beleid een enorm groei doorgemaakt. In spelniveau en leden. Deze ontwikkelingen blijven niet onopgemerkt. Steeds vaker sluiten jeugdige talentvolle spelers zich bij BC Drop Shot aan.

Een mooie en gewenste ontwikkeling want dat zijn straks de spelers die het niveau vooruit kunnen helpen en/of bestendigen. Natuurlijk vragen nieuwe situaties ook steeds meer van onze jeugdtrainers. De technische commissie zal samen met Paul onze jeugdtrainers ondersteunen. Daarnaast is de ambitie om herkenbaarheid van onze trainingen op te bouwen.

Binnen de selecties is natuurlijk veel vraag naar trainingen op niveau, maar leven ook veel tactische uitdagingen. Ook daar zal Paul zich actief voor inzetten en hier zal hij zelf ook actief zijn als baantrainer. 

Prachtige verbindingen
Naast al die badmintontechnische zaken en beleid zijn er nu al prachtige verbindingen aan het ontstaan met andere professionals als prive trainers, fysieke trainers en fysiotherapeuten.

Gezamenlijk gaan we programma's uitwerken om het maximale uit spelers te kunnen halen, maar staan we ook klaar voor snelle interventies om eventuele blessures te voorkomen of eventueel te behandelen. We zullen verbindingen met andere professionals verder uitbreiden. Uiteraard zal de hoofdtrainer tussen alle zaken de verbindende schakel vormen en zorgen voor afstemming. 

Investering langere termijn
BC Drop Shot wil - zoals gezegd - doorgroeien naar een volgende fase in technisch beleid. Van talentontwikkeling tot aan recreantentrainingen. Dat vraagt planen maken, uitvoeren, monitoren en steeds weer stukjes verbeteren.

Het bestuur van BC Drop Shot is ervan overtuigd dat deze ambitie niet binnen een jaar gerealiseerd kan worden. In overleg met Paul de Graaf is dan ook een driejarige samenwerking overeengekomen. 

We zien uit naar mooie samenwerking waar ieder lid van BC Drop Shot het best passende aanbod kan krijgen en waar groei van eigen leden het clubniveau bestendigt en - indien nodig en/of gewenst - versterkt.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer