Scherpte en focus maakt het verschil

25-10-2023

Na een korte pauze pakken we de competitie aanstaand weekend weer op. Succes voor al onze teams, voor sommige teams is elk punt enorm belangrijk. Team 1 zien we ook weer eens thuis spelen tegen Roosterse.

Team 1 speelt dus na lange tijd weer eens thuis. De opdracht is helder het maximaal aantal punten binnen halen. Jouw hulp is daarbij cruciaal!

Na een toch wel verrassende 5-3 winst tegen het onverslaanbare geachte DKC pakt team 1 zaterdag as hopelijk de goede vibe weer op tegen Roosterse. Op papier behoort Roosterse niet tot de sterkere teams in de eredivisie, maar je weet hoe dat gaat in sport. Onderschatting ligt op de loer! Daarnaast laten onze directe concurrenten hier maximaal 1 punt liggen. Kortom dat vraagt ultieme scherpte en focus. Saillant detail: Bij Roosterse speelt oud Drop Shotter Stefanie Nijsse (dochter van Elke onze veteraantopper)

De twaalfde man

Nou helpt het wel enorm als jij er ook bij bent om team 1 te supporten. Spelers geven zelf aan dat ze op handen worden gedragen door steun vanuit het publiek. Zoals ze in voetbal zeggen: het is de twaalfde man.

Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel gezellig met een drankje en een hapje genieten van een paar lekkere wedstrijden vlak voor je neus. We starten al om 18.00 uur dus ben je ook weer mooi op tijd thuis.

  • Zaterdag, 28 oktober 2023
  • Starttijd: 18.00 uur
  • Locatie: Sportcentrum Mariahoeve.

Foto: Adam Pringle en Kelly van Buiten
Fotocredits: Jaap van der Wiel

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer