Sporthallen dicht na 17.00 uur

28-11-2021

De nieuwe Corona maatregelen zijn afgekondigd met verregaande gevolgen voor onze sport voor de komende drie weken. De belangrijkste maatregel houdt in dat alles dicht gaat tussen 17.00 en 5.00 uur (behalve dan supermarkten e.d.).

Dit betekent dat ALLE ACTIVITEITEN NA 17.00 UUR per direct en tot nadere berichtgeving zullen stoppen. Dit houdt in dat alle doordeweekse trainingen (zowel Mariahoeve als Gaslaan) én vrijspelen niet doorgaan!

De middagtrainingen voor de jeugd op de zaterdag gaan vooralsnog wel door, maar met name de training op Mariahoeve zit vol.

Voortgang competitie

Maandag of dinsdag zal ook vanuit de badmintonbond nog een mededeling volgen over de voortgang van de competities.Hopelijk deze woensdag kunnen we uitsluitsel geven over de competitie.

Verdere communicatie zal voornamelijk per doelgroep verlopen vanuit Technische commissie en Jeugdcommissie.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer