Team 8 Kampioen van Nederland

01-07-2023

De Finale van de Nederlandse Kampioenschappen voor Competitieteams (NKC) werd zaterdag 1 juli een grandioos succes voor team 8. Zij werden kampioen van Nederland! De jeugdteams JX 4 en JX 6 werden resp. derde en vierde.

Team 8 - met een balans tussen jonge en ervaren spelers - won alle drie de wedstrijden en eindigde met 10 punten bovenaan. Het was overigens niet zo'n gemakkelijke overwinning want de nummer twee hijgde de gehele tijd in de nek van team 8 waardoor de spanning continu hoog lag.

Uiteindelijk bleek die spanning geen invloed te hebben op het spel. Team 8 won, bleef winnen en werd met 1 punt verschil mooi Kampioen van Nederland.

Jeugdteam JX 4

Het jeugdteam JX 4 van BC Drop Shot werd derde en het jeugdteam JX 6 werd vierde. 

Namens alle leden, bestuur en commissie van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer