Thamar Peters nieuwe penningmeester BC Drop Shot

09-04-2024

Tijdens de buitengewoon aangename Algemene Ledenvergadering van 8 april 2024 werd na decharge afscheid genomen van de penningmeester en werd de kandidaat penningmeester bij acclamatie geïnstalleerd. 

Tijdens de buitengewoon aangename Algemene Ledenvergadering van 8 april 2024 werd na decharge afscheid genomen van de nu voormalige penningmeester Roos Beerkens. Roos wilde aanvankelijk 4, maar heeft zich uiteindelijk 5 jaar ingezet voor het bestuur van BC Drop Shot. Met veel dankbaarheid en applaus werd Roos uitgezwaaid.

De kanidaat penningmeester, Thamar Peters werd met trots en vertrouwen bij acclamatie geïnstalleerd in haar nieuwe rol.

Het bestuur is ontzettend blij met Thamar. Natuurlijk vanwege haar betrokkenheid bij de club en de sport, maar ook zeker vanwege haar achtergrond (zie kopje achtergrond). Roos zal samen met Lisette Ligtvoet (bestuurlid algemeen financieel) een goede overdracht verzorgen zodat Thamar een fijne start kan maken. Het was een waardevol moment, waarbij de continuïteit en financiële stabiliteit gewaarborgd zijn. 

Korte achtergrond Thamar
Thamar is nu beleidsadviseur bij VWS en heeft een Master in Fiscaal recht/Belastingrecht. Thamar was een groot talent in onze prachtige sport, onderdeel van de nationale selectie, maar door ernstig blessureleed kwam haar ontwikkeling en prachtige topsportcarrière helaas abrupt tot stilstand.

Enkele jaren geleden pakte zij toch haar racket weer op en kwam ze uit in ons tweede team. Nu is Thamar weer geteisterd door een blessure, maar het herstel zit er goed in. Uiteraard hopen we haar ook weer snel op de baan terug te zien. Dat is toch het allerleukste! 

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer