Twee Drop Shot Vets naar WK

30-08-2023

Bij BC Drop Shot hebben we paar toppers bij de veteranen. Twee van hen zijn geselecteerd en vertrekken 5 september naar de WK veteranen in Zuid Korea. 

Onze toppers Elke Nijsse (links op de foto) en Sandra Kroon zijn van 11-18 september als speler actief op de World Senior Championships, Wereldkampioenschappen Veteranen. Deze editie wordt gehouden in Jeonju, Zuid Korea. Sandra en Elke vliegen 5 september.

Tegen die tijd kunnen we de verrichtingen van onze toppers volgens via live streams. We wensen Sandra en Elke heel veel succes en ook veel plezier!

Achtergrond
De BWF Wereldkampioenschappen senioren worden elke twee jaar gehouden. Dit is een individueel kampioenschap met heren- en dames enkelspel en dubbelspel, en gemengd dubbelspel. De leeftijdscategorieën zijn als volgt verdeeld: +35, +40, +45, +50, +55, +60 +65, +70, +75 en +80.

De Wereldkampioenschappen Senioren zijn een prestigieus individueel evenement voor spelers. De winnaars van elke categorie ontvangen een gouden medaille en worden gekroond tot wereldkampioen senioren in hun specifieke leeftijdscategorie. De nummer twee krijgt een zilveren medaille, terwijl de winnaar op de derde plaats een bronzen medaille krijgt. Nationale aangesloten bonden worden uitgenodigd om maximaal vier spelers/paren in te schrijven in elk van de vijf evenementen in elke leeftijdscategorie.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer