Van Buiten maakt hoofdmacht BC Drop Shot compleet

05-08-2023

BC Drop Shot heeft met de komst van Kelly van Buiten haar hoofdmacht rond voor komend seizoen.

Kelly van Buiten is met haar 21 jaar een upcoming talent en zit in de Nationale Selectie (S-1). Kelly komt uit in de vrouwen- en gemend dubbels. 

Van Buiten: "Ik heb zin om volgend seizoen voor BC Drop Shot te spelen. Ik kijk ook uit naar de samenwerking met de coaches. Ik kom ook uit in de Duitse competitie, maar zal me natuurlijk zoveel en zo goed mogelijk inzetten voor BC Drop Shot."

BC Drop Shot is blij met de komst van Kelly. Coach Dicky Palyama: "Ze begint in de dubbels echt te groeien en doet ook internationaal meer ervaring op. Ook haar wilskracht overtuigt mij steeds opnieuw. Met haar komst is de kracht in het team goed verdeeld en kennen we eigenlijk geen zwakke onderdelen. En ook Kelly past in de filosofie om een team te bouwen dat een mix vormt tussen jong, relatief onervaren spelers en meer ervaren spelers."

Voorzitter Robert Hoogland vult aan: "Aan het einde van vorig seizoen hebben we besloten zoveel mogelijk Nederlandse spelers in te zetten. Het is weliswaar niet 100 procent gelukt, maar de eredivisieverenigingen vissen allemaal in dezelfde (erg kleine) vijver van talentvolle eredivisiewaardige spelers. We zijn tevreden met de gemaakte stappen.

We hopen de nog jongere spelers telkens te kunnen behouden om zo goed en gedegen uit te kunnen groeien tot een stabiele eredivisieclub. Naast contracten zoeken we ook steeds naar mogelijkheden om team 1 spelers en coaches te 'verbinden' aan de club. We zijn immers een vereniging en dus is verenigen ons belangrijkste doel."

Fotografie: Randy Berends

=====

BC Drop Shot, opgericht in 1947, biedt badmintonplezier op alle niveaus. Van recreanten tot aan eredivisie. Voornamelijk de jeugd groeit en ontwikkelt de laatste jaren enorm door. BC Drop Shot staat bekend om vele evenementen. Het bekendst zijn de succesvolle Winter - en Zomertoernooien en het prachtige Grand Prix | Master Finals Toernooi eind mei.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer