Novi Wieland verlengt verbintenis BC Drop Shot

22-04-2024

Het eerste team van BC Drop Shot krijgt langzamerhand steeds meer vorm. Ook Novi Wieland, inmiddels een vaste waarde, verbindt zich nog een seizoen aan de club.

Net als Lars Kros is ook Novi Wieland al langere tijd onderdeel van ons eerste team. In de afgelopen jaren hebben we kunnen genieten van haar groei als speelster. Zo is Novi van steeds grote waarde voor dit team.

Uiteraard is bestuur en Technische commissie van BC Drop Shot ontzettend verheugd dat we meer en meer spelers krijgen die zich langer dan een jaar verbinden aan de club. En steeds vaker zien we ook deze spelers terug op de trainingsavonden. Onze clubtrainingen worden gewaardeerd.

Voordelen van spelers die langer blijven, is dat de verbinding met de rest van de club steeds gemakkelijker verloopt. De club ziet dat ook terug in meer betrokkenheid van andere selectiespelers en nog meer in de ontwikkeling van de jeugdafdeling. Die groeit in omvang en in sterkte. 

Wil je net als Novi en Lars ook uitgroeien tot jouw maximale niveau (en misschien zelfs eredivisie) dan ben je van harte welkom op onze trainingsavonden. We hebben elke werkdag (muv vrijdagavond) trainingsmomenten voor alle leeftijden en niveaus en altijd onder deskundige begeleiding. 

Bekijk hier onze agenda

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer