Zomerbadminton

  BC Drop Shot - ZOMERBADMINTON
  Heel veel speelmogelijkheden.

  In de maanden juni, juli en augustus is het voor leden en niet-leden mogelijk om op alle dagen van de week te spelen in Sportcentrum Mariahoeve (behalve zondag).

  Speeldagen Tijden
  Maandag t/m vrijdag 19.00 - 23.00 uur
  Zaterdag 09.00 - 12.00 uur

   TIJDSLOT RESERVEREN VERPLICHT

  Om deel te kunnen nemen aan het Zomerbadminton moet je van tevoren een tijdslot reserveren! Dit geldt zowel voor de leden van BC Drop Shot als voor externen. Zonder reservering word je niet toegelaten tot de speelhallen. Voor het reserveren kun je gebruik maken van de onderstaande button met de link naar het reserveringssysteem.

  Kom niet naar Sportcentrum Mariahoeve zonder reservering van een tijdslot. Uiteraard ben je wel altijd welkom voor een praatje, hapje en drankje.

  Badminton bij Bc Drop shot

  BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

  BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

  Aanvraag informatie lidmaatschap

  Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

  Contact

  BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

  Hoofdlocatie:
  Sportcentrum Mariahoeve
  Het Kleine Loo 12
  2592 CE  Den Haag

  info@bcdropshot.nl


  Powered by Phytalis | Disclaimer