Recreatie

Vrijspelen

  Drop Shot biedt de gelegenheid tot maar liefst 5 maal per week recreatief te kunnen badmintonnen. Recreanten die geen training willen volgen, kunnen vrij spelen. We hanteren geen ophangsysteem, maar bij drukte worden alle banen na twee games gewisseld. Zo krijgt iedere speler de kans om te mee te doen.
  Klik hier voor de speeltijden

  Recreatietraining
  Wij bieden mogelijkheden om een recreantentraining te volgen, op 2 verschillende locaties. Tijdens deze trainingen leer je de basisprincipes van badminton, en doe je oefeningen om de techniek onder de knie te krijgen. De groepsgrootte varieert tussen zes en twaalf recreanten. Training wordt gegeven vanaf september tot eind mei. In de maanden dat er geen training wordt gegeven, kun je vrij spelen. Nylon shuttles worden tijdens de training verstrekt. Mocht je geïnteresseerd zijn hieraan mee te doen, dan zouden wij het op prijs stellen ons hiervan op de hoogte te stellen met een email naar info@bcdropshot.nl

  Husselavond
  Regelmatig organiseren wij een husselavond op de locatie Mariahoeve. Iedereen is welkom, recreant of competitiespeler, beginner of gevorderd. Tijdens deze avond worden alle spelers, die uiteraard mee willen doen, willekeurig gekozen en speelt men in 3 á 4 rondes een gezellig partijtje badminton. Tijdens de zomermaanden, wanneer het zomerbadminton van toepassing is, wordt geen husselavond georganiseerd. 

  Badminton bij Bc Drop shot

  BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

  BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

  Aanvraag informatie lidmaatschap

  Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

  Contact

  BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

  Hoofdlocatie:
  Sportcentrum Mariahoeve
  Het Kleine Loo 12
  2592 CE  Den Haag

  info@bcdropshot.nl


  Powered by Phytalis | Disclaimer