Trainingsschema

Overzicht van alle trainingen

Wil je de uitgebreide trainingsmogelijkheden weten en graag met ons mee willen trainen, neem dan contact op met de Technische Commissie. Je kunt altijd binnenlopen tijdens een training, maar vanwege de beschikbaarheid van de hal is het niet altijd mogelijk gelijk mee te trainen.

Trainingsindeling
De trainingsindeling wordt aan de leden via e-mail verzonden, houd dus als lid je mailbox in de gaten. Wanneer je verhinderd bent om deel te nemen aan een training dien je je af te melden. Dit kan bij voorkeur door een berichtje naar je trainer te sturen. Heb je zijn/haar gegevens nog niet, mail dan even naar de: Technische Commissie

Beginners/recreantentraining
Voor beginners en recreanten verzorgt Bc DropShot ook training. Hierin worden de basistechnieken en speeltactieken van de badmintonsport aangeleerd. Wil je deelnemen aan deze training, meld je dan aan bij de technische commissie

Voor leden is deze training gratis.
Niet-leden (die ook geen lid willen worden), kunnen een strippenkaart met 10 strippen kopen. De geldigheid is 13 weken. Deze kaart moet je tijdens de training door de trainer laten aftekenen. Geen kaart is helaas geen training.

Badminton bij Bc Drop shot

BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

Aanvraag informatie lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

Contact

BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

Hoofdlocatie:
Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE  Den Haag

info@bcdropshot.nl


Powered by Phytalis | Disclaimer