Gedragsregels / Ongewenst Gedrag

  Als vereniging staan wij voor dat iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd en afkomst, in een veilige omgeving kan genieten van onze mooie sport, in welke vorm dan ook.

  Hiervoor is een protocol opgesteld met gedragsregels en deze gegoten in een presentatie, en wij vinden dat alle leden hiervan op de hoogte moeten zijn..

  Bij deze dan ook het dringend verzoek om deze presentatie door te bladeren en kennis nemen van waar wij als club voor staan en hoe wij vinden dat de leden, trainers en vrijwilligers zich horen te gedragen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden, hobby en/of sport.
  Klik hier of op de afbeelding om de presentatie te openen.

  Badminton bij Bc Drop shot

  BC Drop Shot is een Haagse badmintonclub, opgericht in 1947. BC Drop Shot speelt op allerhoogste niveau met behoud van sfeer en gezelligheid.

  BC Drop Shot biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor jeugd, recreanten en competitiespelers op 2 locaties in Den Haag. BC Drop Shot verzorgt trainingen op alle niveaus, biedt veel wedstrijdmogelijkheden en evenementen.

  Aanvraag informatie lidmaatschap

  Meer informatie over het lidmaatschap en/of de mogelijkheden. Laat je gegevens hieronder vrijblijvend achter. We nemen contact met je op.

  Contact

  BC Drop Shot speelt op 2 locaties.

  Hoofdlocatie:
  Sportcentrum Mariahoeve
  Het Kleine Loo 12
  2592 CE  Den Haag

  info@bcdropshot.nl


  Powered by Phytalis | Disclaimer